Mot vägs ände
Mot vägs ände

Streama

Mot vägs ände

en psykologisk thriller var ändå allt bara en saga?

Köp här

Recensioner


BTJ (fd Bibliotekstjänst)


Har i sin  BTJ-häfte 15, 2015 gett ett recension av boken:


" Rolf Rådén är en bra skribent och även om han kan bli lite väl ordrik, är hans beskrivningar av människor och platser som Martin råkar på under sitt sökande efter den försvunna Saga, både roliga och intressanta att läsa och när mystiken tätnar vänder läsaren ivrigt blad för att få en förklaring."

- Inger Wassenius


Nisse Schermans blogg

Tankar från en samlares hjärna


"Annars är språket begåvat och målande. Karaktärerna är väl gestaltade. Den humor som emellanåt glimtar fram är befriande. Min läsning blir därför ryckig med en del små leenden blandade med huvudskakningar. Det viktigaste i en roman är ändå historien som berättas, och här finns en god sådan."


Midnatts ord


"En speciell bok som jag till en början faktiskt hade lite svårt att komma in i. Men där boken faktiskt växte vart efter att jag kom längre in i den."

"En väldigt fin skildring av den döende by-samhället med dess excentriska invånare som möts med fördomar och hat."Sagt om

Mot vägs ände

av läsarna

"Spännande, otäck, händelserik, sorglig, men tack och lov med något slags happy end."

Ingrid


"Vilken härlig bok!! Ser Jonas Karlsson som huvudpersonen i den kommande filmen. Underbara profiler. Älskar Sheriff - tomte scenen."

Annika


"Jag har ju hela tiden sagt att du besitter pennans makt!!!

Tycker du lyckats fantastiskt bra!"

Michel


"Sköna karaktärer/personer i äventyr som påminner om att livet inte är enkelt men fantastiskt roligt och intressant om man tillåter. 

Börjar lugnt och skönt men övergå i det överraskande med avslut i rädd frustration…."

Kristine


"Jag tyckte att boken var mycket bra. En sidvändare faktiskt som mot slutet höll mig uppe rätt länge en kväll för att läsa ut den. Du har fångat många tankar om livet och kärleken samt beskrivit många olika personlighetstyper på ett fantastiskt bra sätt tycker jag.

Jag läste den efter att ha läst Jan Guilluos senaste och du står dig fint i jämförelse…"

Ove