Suicide Zero

Suicide Zero


Suicide Zero är en svensk ideell organisation som arbetar för att minska antalet självmord. Organisationen bildades i april 2013.

2016 var det 1478 mänskliga tragedier som inträffade, något som skär genom alla åldrar och samhällsklasser. Något så allvarligt som självmord är viktigt. Därför stödjer jag deras verksamhet på mitt sätt. Jag lär i alla fall inte bli rik på mina böcker så därför kan jag lika gärna skänka en del av intäkterna till välgörande ändamål. För varje bok jag säljer skänker jag 5 kronor till Suicide Zero.

Inga jättesummor men ett litet bidrag eftersom varje liv är värdefullt.

www.suicidezero.se

Vill du dessutom stödja föreningen genom att köpa deras produkter. Då är detta länken för dig.

Suicide Zero shop

SOS Barnbyar,

insamling via Mot vägs ände


Som pappa till tre vuxna barn och såväl morfar som farfar finns det hela tiden en ömhet riktad till de små här i världen. Speciellt alla de 150 miljoner föräldralösa barn här i världen.


Så varför inte förena nytta med nöje, tänkte jag. Jag lär i alla fall inte bli rik på att ge ut böcker så då kan väl ändå en del av intäkterna gå till något välgörande ändamål. Därför skänker 5 kronor på varje bok till SOS-Barnbyar. Som Ni förstår blir det inga jättesummor, men ett litet bidrag i alla fall till en bättre värld.


Roffe, the Rat.COPYRIGHT Wild Rat Projects ©  |   ALL RIGHTS RESERVED

Insamling

10.000 SEK

Ekens fall, Ekens tröst och Albanens arv

5:- per bok går till Suicide Zero, för varje liv är så värdefullt.

Målet är som tidigare satt till 10.000:- och man kan göra egna doneringar eller stödja föreningen med köp av deras produkter.

Klicka på länken för att följa insamlingen

Albanens arv


Ekens fallSOS Barnbyar


Mot vägs ände

I samband med boken Mot vägs ände startade jag en egen insamling hos SOS Barnbyar. Fem kronor från varje bok går direkt till denna insamling. Du kan följa utvecklingen direkt på länken:


Mot vägs ände

Tyvärr bytte SOS Barnbyar system så de första 2800:- föll bort och jag var tvungen att starta ny insamling. Så just nu är det 3800:-

Om du vill stötta med ett eget bidrag använd gärna länken:


EGET BIDRAG TILL SOS BARNBYAR


Medan ett tåg rullar in

I första projektet med novellboken blev det en blygsam summa på nära nog 2.000 kronor, samtidigt triggade jag igång ytterligare donatorer så att den samlade summan blev mångdubbelt mer.


OK, taket är högt satt, men nu kör vi.

Roffe, the Rat